Events Nieuws How to Jobs Partners Over ons Referenties Contact NL EN

Over ons

A-typisch, uitdagend en eerlijk


Attitutor gelooft in de uniciteit van uw bedrijf. Vanuit onze expertise binnen Sales & Marketing, Manufacturing, HR en Project Management herkennen we nieuwe kansen. We bepalen en implementeren samen met u de meest efficiënte oplossing die voldoet aan uw noden via tools,training en coaching


Hoe gaat Attitutor te werk?


Hands on, eerlijk, transparant en lange termijn partnership
zijn onze bedrijfswaarden. We lopen mee in uw bedrijf en beleven elk process en handeling samen met u. We stellen de dagelijkse werking van je organisatie in vraag. Niet om jullie aanpak af te kraken, maar om even te rebooten.

Deze a-typische aanpak betekent een grote meerwaarde voor je organisatie. Want door onze objectieve kijk en breed gezichtsveld leggen we verbanden die bij jou misschien niet meer in het oog springen. We kijken samen met een frisse blik naar processen en procedures die momenteel vanzelfsprekend zijn. Het klinkt misschien een beetje uitdagend, maar onze benadering werkt vooral prikkelend. Je opent je ogen voor opportuniteiten.


Waarom Attitutor?


Attitutor bestaat uit een complementaire groep mensen die gepassioneerd zijn in het zoeken naar de meest effectieve oplossing voor uw uitdaging. Samen streven we naar een duurzame samenwerking die uw onderneming helpt groeien.

 

Contact

Attitutor BVBA
Hemelsveldstraat 40
3570 Alken
Belgium

+32 (0)476 50 71 81
+32 (0)490 11 35 53
info@attitutor.be