Events Nieuws How to Jobs Partners Over ons Referenties Contact NL EN

Change

Een traject van kleine, doelbewuste stappen

verfnieuw_1446122665.jpg


Verandering is eng, omdat het woord zo beladen klinkt. Het doemt voor ons op en lijkt immens, maar verandering start bij kleine gewoonten. Een tiny habit change. Want ook kleine stappen hebben een impact die verder uitdeint in je bedrijf.

De aanwezigheid van Attitutor volgt enkel uit een noodzaak. Uit een vraag naar verandering. Onze opdracht is een direct gevolg van feedback en suggesties die uit je bedrijf komen. Deze signalen heb je zelf herkend, of ze kwamen aan het licht bij het strategisch advies.


Ondersteuning naar succes

Onze grootste uitdaging is de realisatie van een draagvlak voor verandering. Dat lukt enkel met consequente interne support van leidinggevenden en individuen. Tijdens het change-traject omringen we ons met gemotiveerde, verantwoordelijke personen die de uitlopers zien van verandering: groeikansen voor zichzelf en voor het bedrijf. Deze kampioenen trekken en duwen dezelfde kar van probleem via verandering naar oplossing.


Hoe geef je zuurstof aan een veranderingstraject?

Een stabiele basis voor verandering volgt uit:

  • expliciete steun,
  • geloofwaardige participatie,
  • overtuigende inzet,
  • aanstekelijk enthousiasme,
  • en frequente, heldere communicatie.


Attitutor verankert de kleine veranderingen in je bedrijfscultuur
en laat ze los zodra het draagvlak sterk genoeg is. Daarna volgen we het traject op en we sturen bij indien nodig. Daarnaast informeren we je over mogelijke oplossingen op vlak van tools, training en/of coaching.


Contact

Attitutor BVBA
Hemelsveldstraat 40
3570 Alken
Belgium

+32 (0)476 50 71 81
+32 (0)490 11 35 53
info@attitutor.be