Events Nieuws How to Jobs Partners Over ons Referenties Contact NL EN

Advice

Een strategie voor meer en betere kansen

radarwielennieuw_1449649655.jpg

 

Hoe efficiënt verlopen de bedrijfsprocessen in uw bedrijf? Ondersteunen de gebruikte systemen uw bedrijfsdoelen? Werken in uw bedrijf de juiste mensen op de juiste plaats? Hoe goed worden de projecten opgevolgd zodat ze binnen het budget en op tijd worden afgerond? 


Waarom iets veranderen dat al jaren werkt?


Verandering maakt echt wel een verschil. Niet enkel voor het bedrijf, maar ook voor elk individu dat er deel van uitmaakt. Het is onze missie om via veranderingstrajecten de samenwerking te verhogen in uw bedrijf en dit in alle richtingen: tussen de werknemers, afdelingen en organisatie (360° aanpak).

Vanuit onze expertise binnen Sales & Marketing, Manufacturing, HR en Project Management geeft Attitutor strategisch advies aan je onderneming. Zo creëer je op lange termijn meer én betere kansen voor je organisatie.

Attitutor is tijdens dit volledige traject een klankbord voor alle spelers binnen je onderneming. Top down en bottom up. Verwacht je aan een eerlijke, kritische scan van je organisatie en duidelijke voorstellen voor succes op lange termijn.


HOW TO

Onderwerp: Advice

Contact

Attitutor BVBA
Hemelsveldstraat 40
3570 Alken
Belgium

+32 (0)476 50 71 81
+32 (0)490 11 35 53
info@attitutor.be